Despre noi

Scopul Asociatiei “ARTISTILOR ANONIMI” consta in realizarea si implementarea de activitati / programe / proiecte, in urmatoarele domenii:
a)Tineret, constand in:
-elaborarea si implementarea de proiecte de si pentru tineret(judetene, nationale,internationale)
-crearea unei structuri de sprijin pentru dezvoltarea sectorului neguvernamental /non-profit din comunitate
-incurajarea spiritului civic si de libera asociere, modernizarea structurala a societatii Romanesti, alinierea la dezbaterile contemporane privind sectorul tertiar din Romania
b)Cultural si comunitar, constand in:
-promovarea culturii, turismului, valorilor comunitare, traditiilor, folclorului si mestesugurilor populare, la nivel judetean, national si international
-promovarea multilingvismului, dialogului intercomunitar si afilierea / colaborarea cu institutiile / asociatiile / organismele judetene, nationale si internationale de profil
c) Voluntariat, constand in:
-dezvoltarea durabila a voluntariatului si a societatii civile, cat si consolidarea democratiei participative in Romania;
-promovarea implicarii in mod voluntar a membrilor comunitatii in dezvoltarea centrelor de voluntariat si a societatii civile ( organizatii nonguvernamentale (ong-uri) / organizatii comunitare (community-based organizations) / asociatii profesilonale / organizatii politice / cluburi civice / sindicate / organizatii filantropice / cluburi sociale si sportive / institutii culturale / organizatii religioase / miscari ecologiste, populare / media;etc
d)Umanitar si social, constand in:
-acordarea unui sprijin eficient prin donatii in alimente, imbracaminte, medicamente, bani, prestari servicii, diferitelor comunitati / categorii sociale defavorizate / fara deosebire de nationalitate, religie, rasa, sex sau convingeri politice
e)Agricultura si protectia mediului:
-dezvoltarea de programe / proiecte de dezvoltare in aceste domenii de activitate